Artis Hong Kong Joey Yung akhirnya akan membuat persembahan di Malaysia selepas konsert ditangguhkan dari 2020 akibat wabak

Malaysia Post
2 min readAug 11, 2022

Selepas penantian lebih dua tahun, penyanyi dan pelakon Hong Kong Joey Yung akan datang ke Malaysia pada 5 November untuk membuat persembahan.

Akan diadakan di Arena of Stars, Love in Resorts World Genting — Joey Yung The Tour Asia sepatutnya diadakan pada 21 Mac 2020 tetapi ditangguhkan kerana pandemik Covid-19.

Sejak dua tahun lalu, Yung menyibukkan dirinya dengan merakam.

Dia telah mengeluarkan dua single berjudul Live in the Moment, Gone with the Flare, So Fresh (menampilkan Dany Lee) dan After All These selain penggambaran siri realiti dan log perjalanan.

Yung, yang memulakan kerjaya dalam industri muzik pada 1999, berjanji bahawa konsert itu akan menjadi konsert yang bertenaga dan menampilkan lagu hitsnya selama dua dekad.

Mereka yang membeli tiket mereka sebelum ini boleh menukar tiket baru pada hari konsert.

Yung sebelum ini telah mengadakan konsert dalam talian untuk menebus peminatnya di Malaysia untuk acara yang dibatalkan itu.

Mengambil ke akaun Instagram rasminya kemudian, Yung menyanyi selama satu setengah jam sambil diiringi piano.

Tiket akan dijual mulai Isnin, 15 Ogos, dengan harga RM1,026 (VIP), RM776 (PS1), RM506 (PS2) dan RM316 (PS3).

Ahli Kad Ganjaran Genting menikmati diskaun 10 peratus melalui tunai, kad kredit atau penebusan Mata Ganjaran Genting, terpakai untuk tiket VIP, PS1 dan PS2 sahaja.

--

--

Malaysia Post

Sebaran berita terkini hanya untuk anda! Sumber berita terhangat and masa kini di dalam dan luar negara! Ikutilah kami TheMalaysiaPost : www.themalaysiapost.com